Letölthető vizsgatesztek

Ezen az oldalon korábbi Euroexam vizsgák eredeti, teljes feladatsorait találod, megoldókulccsal, hanganyaggal.

Fontos jótanács:

Az Euroexam feladatok a vizsgán 2, válaszlappal együtt gyakran 3 oldal terjedelműek. A feladatok általában eredeti forrásszövegeket dolgoznak fel. Minden vizsgakérdés kontextusba ágyazott, a feladatok első felében ismertetett cikkre, műsorrészletre, levélre vonatkozik. Ezeket a feladatokat a képernyőn legfeljebb "nézegetni" lehet. Ahhoz, hogy valóban kipróbáld magad és a vizsgát, fontos, hogy a feladatlapokat és a válaszlapokat is kinyomtatva, együtt lásd!

További teljes feladatsorokat - a vizsgán kapottal megegyező formátumban - találsz a Practice Test kiadványokban. Ezeket megrendelheted On-line könyvesboltunkon keresztül és megtalálod minden vizsgahelyen.


Gyakorlótesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Teljes próbavizsga-feladatsor hanganyaggal és megoldókulcsal. Menj biztosra! Kezdd a gyakorlást a próbavizsgával, mely hitelesen mutatja hol tartasz a felkészülésben.

Angol

Euroexam B1 - Általános Alapszint

Euroexam B2 - Általános Középszint

Euroexam C1 - Általános Felsőszint

EuroPro üzleti-szaknyelvi B2 Középszint

 

Német

Euroexam B1 - Általános Alapszint 

Euroexam B2 - Általános Középszint

Euroexam C1 - Általános Felsőszint


Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a listening hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/ - valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. Ha az előző nem oldja meg a problémát, akkor jobb klikk és mentés. A letöltött mp3 fájlt bármelyik, a gépeden található médialejátszóval (pl. vlc) meghallgathatod.


Tankönyv az üzleti nyelvvizsgához

Angol

EuroPro (üzleti-szaknyelvi vizsga)

The coursebook is intended to prepare students for the EuroPro Examination at B2 (Vantage) level. It is primarily intended for classroom use, but can also be used by those working alone or with a tutor.

EuroPro B2, Student Book