Letölthető vizsgatesztek

Ezen az oldalon korábbi Euroexam vizsgák eredeti, teljes feladatsorait találod, megoldókulccsal, hanganyaggal.

Fontos jótanács:

Az Euroexam feladatok a vizsgán 2, válaszlappal együtt gyakran 3 oldal terjedelműek. A feladatok általában eredeti forrásszövegeket dolgoznak fel. Minden vizsgakérdés kontextusba ágyazott, a feladatok első felében ismertetett cikkre, műsorrészletre, levélre vonatkozik. Ezeket a feladatokat a képernyőn legfeljebb "nézegetni" lehet. Ahhoz, hogy valóban kipróbáld magad és a vizsgát, fontos, hogy a feladatlapokat és a válaszlapokat is kinyomtatva, együtt lásd!

További teljes feladatsorokat - a vizsgán kapottal megegyező formátumban - találsz a Practice Test kiaványokban. Ezeket megrendelheted On-line könyvesboltunkon keresztül és megtalálod minden vizsgahelyen.


Gyakorlótesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Teljes próbavizsga-feladatsor hanganyaggal és megoldókulcsal. Menj biztosra! Kezd a gyakorlást a próbavizsgával, mely hitelesen mutatja hol tartasz a felkészülésben.

Angol

Euro B1 - Általános Alapszint

Euro B2 - Általános Középszint

Euro C1 - Általános Felsőszint

EuroPro B2 - Üzleti szaknyelvi Középszint

 

Német

Euro B1 - Általános Alapszint 

Euro B2 - Általános Középszint

Euro C1 - Általános Felsőszint


Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a listening hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/ - valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. Ha az előző nem oldja meg a problémát, akkor jobb klikk és mentés. A letöltött mp3 fájlt bármelyik, a gépeden található médialejátszóval (pl. vlc) meghallgathatod.


Tankönyv az üzleti nyelvvizsgához

Angol

EuroPro (üzleti nyelvvel bővített nyelvvizsga)

The coursebook is intended to prepare students for the EuroPro Examination at B2 (Vantage) level. It is primarily intended for classroom use, but can also be used by those working alone or with a tutor.

EuroPro B2, Student Book