Házhoz jön a nyelvvizsga…

...vagyis vizsgáztatóink, ingyenes foglalkozásokkal

A TEDx, a webinárok és az e-learning korában sem elhanyagolható a személyes kontakt. Természetes igény a diák és felkészítő tanára részéről, hogy a nyelvvizsga felkészülés akár helyben is elérhető legyen. Hiszen nem minden diák vagy tanár teheti meg, hogy a vizsgafelkészítő tanfolyamokért órákat utazzon. Ezért, ha hívtok, megyünk, házhoz visszük ingyenes, diákoknak és tanároknak szóló foglalkozásainkat és próbavizsgáinkat rutinos vizsgáztatónk kézbesítésével.

Vizsgafelkészítő foglalkozások diákoknak (és tanároknak)

60-90 perces, ingyenes, magyar nyelvű, tematikus felkészítő foglalkozások az Euroexam vizsgák teljes kínálatára kiterjednek, a legfontosabb szintekre (B2 és C1) és mindegyik vizsgarészre fókuszálva. Az angol és/vagy német nyelvű anyagot – szövegeket, weboldalakat, vizsgafeladatokat, tippeket – az előadást követően a tanárok és a diákok teljes egészében megkapják.

„Írni jó! – Íráskészséget fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek”

Szövegalkotásra ösztönző gyakorlatok bemutatása után közösen vonunk le következtetéseket, tudatosítva a diákokban a tervezés, átgondolás és szelektálás szerepét az írás során. A visszajelzések szerint, a részvételt a kollégák is igen hasznosnak találják.

Tovább>>>

„Dumáljuk meg! − Tippek a Beszédkészség vizsgára, éles próbavizsgával”

A Speaking/Sprechen vizsgarészre koncentráló foglalkozás a hasznos tanácsokon túl a kollégák felkészítő munkáját is segíti. A tanulási és vizsgatippek után két önként vállalkozó diák kipróbál egy „igazi” B2-es vagy C1-es próbavizsgát, amelynek tapasztalatait a 90 perc végén megbeszéljük.

Tovább>>>

„Top tippek az Euroexam nyelvvizsgákra készülő diákoknak”

A folyamatosan frissülő foglalkozáson a diákok az egynyelvű Euroexam vizsgák valamennyi vizsgarészéhez kapnak felkészülési tippeket, ötleteket, példákat és javaslatokat felkészülést támogató weboldalakról.

Tovább>>>

„Olvasd el, hallgasd meg! - Olvasásértés és hallásértés tippek Euroexam vizsgára készülőknek!”

Bár sok vizsgázó tartja mumusának az íráskészség és a beszédkészség vizsgarészeket, a másik két alapkészségre, olvasásértés (Reading/Lesen) és hallásértés (Listening/Hörverstehen) is fel kell alaposan készülnie a vizsgázóknak. Ebben segítheti őket és felkészítő tanáraikat legújabb vizsgafelkészítő foglalkozásunk 

Tovább >>>

Próbavizsgák minden szinten

A vizsgafelkészülés következő állomása tanulónak, tanárnak és iskolának az elért nyelvi szint megbízható, objektív mérése. Próbavizsgáinkból - melyek a szintfelmérés mellett segítik a diákokat a vizsgarutin megszerzésében, a tanárokat a fejlesztési irányok kijelölésében -, a kollégák a diákok nyelvi szintje és céljai szerint választhatnak.

3az1-ben próbavizsga − teljes írásbeli, plusz hallott szövegértés vizsga

A 3 az 1-ben egy korábbi éles nyelvvizsga teljes írásbeli feladatsorát és hallásértés feladatát tartalmazza. A próbavizsga változat pontos képet ad a diákok teljesítményéről, mivel a feladatlapokat és a fogalmazásokat az Euroexam vizsgaközpont tapasztalt munkatársai értékelik. Az eredményeket a vizsgázók nagyjából egy héttel a vizsgát követően kapják kézhez személyre szóló, a részeredményeket is tartalmazó visszajelzésekkel.

Szóbeli próbavizsga – hogy teljes legyen a kép

A diákok a szóbeli vizsga összes feladatával is vizsgaszerűen ismerkedhetnek meg, anélkül hogy kitennék lábukat az iskolájukból, és a vizsgaélményen túl azonnali visszajelzést és hasznos tippeket kaphatnak a tapasztalt szóbeli vizsgáztatótól. A nyelvtanár kollégák beülhetnek, hogy megfigyelhessék a próbavizsga lebonyolítását, a tanulók teljesítményét.

Komplex próbavizsga 

Mind a négy vizsgarészt tartalmazó próbavizsga, valós vizsgakörülények között

Újdonság!
Iskolákba kihelyezett próbavizsgáinkat a növekvő jelentőséggel bíró A1 és A2 szinten is biztosítjuk, mivel e szinteken nehezen érhetők el megbízható, a valódi kommunikációs készségeket mérő vizsgák. Sőt, A1 és A2 szinten iskolákba kihelyezett éles nyelvvizsgákat is kínálunk, így a diákok nemzetközi vizsgabizonyítványt kapnak. Amúgy próbavizsgaként a három akkreditált szint (alapfok-B1, középfok-B2 és felsőfok-C1) mindegyike választható.

Tovább>>>