Továbbképzések felkészítő tanároknak

A legtermészetesebb igény részetekről, hogy szeretnétek még hatékonyabban felkészíteni diákjaitokat a nyelvvizsgára, annak minden elemére. Itt a felkészítő munka módszertani oldalára koncentrálunk úgy, hogy az elérhető továbbképzések ingyenesek legyenek, és ha lehet, ki se kelljen mozdulnotok a településről, sőt, otthonról sem.

Ingyenes vizsgafelkészítő webinárok angoltanároknak

Angoltanárként 2016 őszétől vehetsz részt tematikus webinár-sorozatunk bármely továbbképzésén, otthonod kényelméből élvezve a szakmai fejlődést kínáló, interaktív, szórakoztató workshopokat. A 90 perces webinarokon hasznos információkat, tippeket kapsz a vizsgákról és vizsgarészekről, továbbá vizsgafeladatokra lebontott módszertani ötleteket. Az angol nyelvű webinarok része egy vizsgafeladat közös kiértékelése, ami betekintést ad az egész értékelési rendszerbe, és egyben irányítja is a feladatokra történő felkészítést.

Tovább>>>

Módszertani felkészítő workshopok országszerte

Bármely iskola nyelvi, angol vagy német munkaközössége házhoz hívhatja tájékoztató és módszertani workshopunkat, hogy betekintést nyerjenek az összes vizsgarészbe, az értékelési rendszerbe és elvárásokba. Módszertani ötletekre, technikákra is joggal számíthattok, a többnyire 120 perces, angol vagy magyar nyelvű, helyben lebonyolított workshopon. Hívjatok, jövünk!

Tovább>>>

Akkreditált Euroexam továbbképzések

Ha nem elégedsz meg egy mégoly izgalmas, hasznos kétórás módszertani workshoppal és elmerülnél a nyelvvizsgáztatás szakmai mélységeiben, sőt, a befektetett munkáért és időért kreditpontokra is vágysz, gyorsan válassz a naptárba jó előre bejegyzett 30 órás akkreditált képzések közül. Elvégre az eredményes felkészítéshez ismerned kell a vizsgarendszer feladattípusait, követelmény- és értékelésrendszerét, és az ehhez szükséges kommunikatív módszertant.

Tovább>>>