Felkészítő anyagok és vizsgatippek

Innen olyan oldalainkra juthatsz el, amelyek gyakorlati segítséget nyújtanak felkészítő munkádhoz, akár csoportban, akár egy-egy diákkal dolgozol.

Euroexam felkészítő anyagok és vizsgatippek

Minden könyv és próbateszt egy helyen

Angolul B1, németül B2 szinttől C1-ig 3 darab teljes vizsgafeladatsort tartalmazó tesztkönyv áll  (Practice Test Book illetve Testbuch címmel) minden leendő vizsgázó és felkészítő tanára rendelkezésére. Ha pedig ingyenes anyagokra vágytok, akkor ott vannak a letölthető mintatesztek és a egy leülésben, röövid idő alatt megoldható Heti gyakorlófeladatok.A B2-es és C1-es vizsgákra készülők számára ezekhez még jön 1-1 felkészítő tankönyv is (Eurocity és Euroexpress), míg a B2-es EuroPro üzleti vizsgára gyúróknak ott az ingyen letölthető EuroPro B2 Web Coursebook.

Ingyenes online vizsgafelkészítő tanfolyamok

Alapesetben egy online felkészítő tréning az önálló tanulást, felkészülést szolgálja, csak úgy, mint az utolsó pontban ismertetett vizsgatipp oldalak. Mivel azonban az ingyenes regisztráció nem tesz különbséget diák és felkészítő tanár közt, mindketten szabadon használhatják ezt a bizonyítottan hasznos eszközt (8 év alatt 200 ezren már megtették). A változatos és gyakran kifejezetten eredeti feladattípusokkal gyakoroltatják azokat a nyelvi készségeket, melyek hatékony használatát a vizsgán mérjük.

Talán nem túlzás, hogy ezek a feladatsorok színesíthetik bármely kolléga felkészítő óráit. Nem beszélve a beküldhető fogalmazásokra tapasztalt vizsgázóinktól kapott pontokról és visszajelzésekről, amiket egy nyelvtanárral a diák sokkal hatékonyabban tud feldolgozni, miközben a tanfolyamért felelős, online elérhető kollégánk minden kérdésre választ ad. Éljetek bátran az elearning nyújotta előnyökkel, hogy maximalizáljátok hallgatóitok sikerét a vizsgán. 

Vizsgatippek 

A legtöbb nyelvi készségre kiterjedő tanulási és vizsgatipp oldalaink a honlapon igen nagy népszerűségnek örvendenek. Amikor létrehoztuk őket, fő céélunk az volt, hogy a vizsgára készülő nyelvtanulók önálló tanulás keretében is igen gyakorlatiasan feldolgozhatják a tippeket, jó tanácsokat, ötleteket. De nyilvánvaló, hogy egy felkészítő tanár iránymutatásaival, kiegészítő ötleteivel, interaktív módszereivel még hatékonyabbá válnak ezek a tippek. Lehet belevágni!