Tele a naptár vizsgaidőpontokkal | Euroexam

Tele a naptár vizsgaidőpontokkal

Tele a naptár vizsgaidőpontokkal

 

Jelentkezz ősszel az Euroexam nyelvvizsgára, hiszen a 2016-os vizsgaidőpontokból még mindig van két időpont hátra, de ha csak jövőre szánod rá magad a nagy tettre, akkor már a tervezett 2017-es időpontokat is megtalálod weboldalunkon. Mentőöv programunk hallgatóinak ideális az októberi időpont, hogy decemberre kezükben legyen a jól megérdemelt bizonyítvány - majd pedig a diploma. yes 

Ráadásul ezekhez illesztve, folyamatosan indítjuk ingyenes online felkészítő tanfolyamainkat és bombázunk vizsgatippekkel, próbavizsga lehetőséggel! Biztosan te is megtalálod a megfelelő időpontot és a kedvedre való felkészülési módot. Ha még korainak érzed 2017

Legközelebbi angol vizsgaidőpontok: 

Vizsga

Vizsga időpontja

Jelentkezési és
befizetési határidő

Euro B2 Középfok

2016. október 22.

2016. szeptember 23.

Euro C1 Felsőfok

2016. október 22.

2016. szeptember 23.

Euro Pro B2 Középfok

2016. december 17.

2016. november 18.

 

Legközelebbi német vizsgaidőpontok: 

Vizsga

Vizsga időpontja

Jelentkezési és
befizetési határidő

Euro B2 Középfok

2016. november 26.

2016. október 28.

Euro C1 Felsőfok

2016. november  26.

2016. október 28.

Információ a jelentkezés menetéről és a fizetési módokról itt.

Nyelvvizsga nélkül nem megy, szükség van rá az egyetemi felvételihez, a diplomához vagy egy állás megszerzéséhez. De minden vizsgázó más, van aki úgy érzi már készen áll, másoknak még segítségre van szüksége. Van akinek holnapra kell, mások jó előre terveznek, ráadásul a tanulási szokásaitok is különböznek. Az Euroexamnél mindezekre figyelünk, amikor évről évre elvárásaitokhoz igazítjuk a vizsgákat és az ingyenes felkészülési lehetőségek arzenálját. Ennek is biztosan köszönhető, hogy egyre többen választják az Euroexam vizsgákat.

Rengeteg időpontunk van, így ti még inkább a tanulmányaitokhoz, munkátokhoz és távlati terveitekhez igazítva tudjátok jó előre betervezni a megcélzott időpontot. Mi pedig a vizsgákhoz illesztve folyamatosan indítunk ingyenes online vizsgafelkészítő tanfolyamokat. Ennek köszönhetően bármikor belevághattok vagy bekapcsolódhattok az elearning kurzusokkal a felkészülésbe.

PróbavizsgaÉs ez még nem minden. Különböző rendezvényeken ingyenes próbavizsgákon gyakorolhattok (legközelebb a Nyelvparádén szeptember 9-11. között), itt a honlapon pedig letölthető vizsgatesztek és heti gyakorlófeladatok várnak rátok. Beszéd- és íráskészség fejlesztő tippjeink végigvezetnek a különböző feladattípusokon, a vizsgafelkészülési kalauzban összegyűjtött anyagokkal történő gyakorlás pedig sokkal magabiztosabbá tehet mindenkit. Kidolgoztunk egy 6 lépéses felkészítő programot is, aminek minden lépése közelebb visz a sikerhez. 

Gondold végig a 2016-os terveidet, és ha látod, mikor, mit szeretnél elérni, válaszd a neked legmegfelelőbb időpontot az idei teljes listából, amit ITT találsz.