Több hetes intenzív edzéstervek nyelvvizsgára - Szabolcs

Egyéni, rugalmas, ingyenes felkészülési program

Izgulsz az ingyenes nyelvvizsga miatt? Válaszd a neked szóló edzéstervet, biztosítsd be a nyelvvizsgád sikerét! Az összes ingyenes felkészítő anyagunkkal (és 3 megfizethető árú könyvünkkel) azonnali segítséghez jutsz. Bár a munka nagyja rád vár, nincs ok a pánikra! Az intenzív edzésterv sem igényel tőled átlagban napi 10-30 percnél többet. A lényeg, hogy időbeosztásodnak és vérmérsékletednek megfelelő tempóban, minél több feladatot csinálj végig az általunk kínáltak közül. 

Márpedig a tét nagy, hiszen nem csak a vizsga árát kapod vissza a sikeres nyelvvizsgádért, de óriási előnyben leszel másokkal szemben a felsőoktatási helyekért vívott versenyben. 

Vagyis több jó okod is van, hogy belevágj a neked szóló edzéstervbe. 

Válaszd ki a nyelvet, a szintet és hogy mennyi időd van a vizsgáig, és INDULJON AZ EDZÉS!

 

 

A 6 vagy 8 hetes edzéstervben ajánlott gyakorlási tippek, feladatok közt, a vizsgafelkészülés legfontosabb és leghasznosabb online elérhető eleme az ingyenes online felkészítő tanfolyam, amely 3 változatban érhető el: angol B2 és C1, valamint német B2. A 4-5 hét alatt feldolgozható, mind a négy készséget gyakoroltató és fejlesztő online felkészülést támogató kurzust külön is végigcsinálhatod, de minden edzéstervben emlékeztetünk (5 vagy 6 héttel a vizsgád előtt), hogy mikor és hol regisztrálj és aztán melyik héten mire koncentrálj különösen az online felkészítő tanfolyamban.