Új év, újabb ingyen próbavizsgák | Euroexam

Új év, újabb ingyen próbavizsgák

Próbáld ki magad tét nélkül az Educatio kiállításon!

Szeretnéd tudni, készen állsz-e a vizsgára? Kíváncsi vagy, melyik írásbeli vizsgarész az erősséged vagy min kell még csiszolnod a sikeres szóbelihez? Akkor nem kérdés: január 19. és 21. között a HUNGEXPO-on a helyed. Eredeti vizsgafeladatok és leendő vizsgáztató tanáraid várnak a 2017-es Educatio kiállításonÜres kézzel természetesen innen sem mész haza...

Mi mindent kapsz még az ingyenes próbavizsgán kívül?

A 45-50 perces írásbeli, valamint a szóbeli próbavizsga után is azonnali visszajelzést kapsz. A személyre szabott tippek megadják az irányt, hogyan gyakorolj, mire koncentrálj a vizsga előtt. Hogyan legyél jó történetmesélő, milyen stílusban írj ügyintéző levelet? Mi a fontosabb a pontozásnál: a nyelvhelyesség vagy a szókincs? Kérdéseid bátran felteheted vizsgáztató tanárainknak, legyen szó stresszűző taktikákról vagy a különböző vizsgarészeknél felmerülő legapróbb kérdésekről.

Az interaktív táblánál megismerkedhetsz az Euroexam ingyenes online vizsgafelkészítő tanfolyamaival, íráskészség és beszédkészség fejlesztő tippjeivel, és egyéb online felkészítő anyagaival. Vizsgafelkészítő könyveink legfrissebb kiadásait pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg, vagy akár meg is nyerheted az óránkénti sorsoláson a helyszínen.

Tedd magad próbára, és találkozz leendő vizsgáztatóiddal kötetlen hangulatban!