Akkreditált nemzetközi angol és német nyelvvizsgák

Magyarországon már több mint 150 ezren választották...

Az Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad, így természetesen elfogadják álláskeresésnél is. Magas elismertsége megteremti számodra azt a szabadságot, amellyel bármely területen érvényesülhetsz.

Az Euroexam angol és német nyelvvizsga egyesíti mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács "Közös Európai Referenciakeretére" épül. Ez pedig garanciát jelent mind a valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra.

Az Euroexam sikerét jelzi, hogy már 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat (sőt, azóta még egyszer, innovatív online vizsgafelkészítő tanfolyamaiért), és a növekvő nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően a több mint 40 hazai vizsgahely mellett már a világ 35 országában van jelen.

Az Euroexam nyelvvizsgák angol és német nyelvből, egy- és kétnyelvű változatban is letehetők. Jelentkezéskor te döntheted el, hogy a Közvetítés vizsgarész nélküli, egynyelvű államilag elismert bizonyítványt adó változatot, vagy a teljes, kétnyelvű vizsgaváltozatot akarod letenni. Az egy- és kétnyelvű vizsgáról részletesen itt olvashatsz

Az Euroexam vizsgákon a komplex vizsga mellett jelentkezhetsz külön szóbeli vagy írásbeli vizsgára is. Hasonlóan, ha a teljes (szóbelit és írásbelit is tartalmazó) komplex vizsgád sikertelen lenne, az írásbeli illetve a szóbeli vizsgarészek külön ismétlésére is van mód.

Olvass bele mások tapasztalataiba aEuroexam nyelvvizsga-fórum oldalon és tedd fel saját kérdéseidet! Az Euroexam olyan vizsgarendszer, ahol szinte minden elképzelhető segítséget megkapsz a felkészüléshez. Nyelvtanfolyam ajánlónk mellett a Hirdetőtábla rovatban magántanárokkal veheted fel a kapcsolatot, ha pedig önállóan szeretnél készülni akkor a honlapon gyakorlófeladatok, próbavizsga anyagok mellett csatlakozhatsz az Euroexam online felkészítő tanfolyamához is.

Az Euroexam olyan vizsga amely után nemcsak a bizonyítványt, de a tudást is garantáltan használhatod.