Letölthető vizsgatesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Kerülj közelebb egy kattintással a sikeres nyelvvizsgához!  

Töltsd le ingyenes vizsgatesztjeinket, és ismerd meg közelebbről, mi vár rád élesben! Ha a feladatok megoldásakor betartod a megadott időkeretet, pontosan látni fogod, mely feladattípusoknál van még szükséged gyakorlásra. A nyelvvizsgák eredeti, teljes feladatsoraihoz ingyen letölthető hanganyag is tartozik, amit a mobilodon bárhova magaddal vihetsz.

Ellenőrizd saját eredményed!

A megírt gyakorlóteszteket a megoldókulcsok segítségével magad is kiértékelheted. Ha összeszámolod a pontjaidat, akkor látni fogod, hol tartasz a felkészülésben. Az éles vizsgák utáni eredményszámításról itt olvashatsz részletesen.

Tipp: Nyomtasd ki a vizsgafeladatokat!

A feladatlapokat és a válaszlapokat az összes feladattal kinyomtatva életszerűbben próbálhatod ki a vizsgát. Az Euroexam feladatok az élő vizsgán 3-4 oldalasak, így biztos, hogy a nyomtatott változatokkal könnyebben tudsz bánni, és az időkeret betartásában is segít ez az apróság. 

Hirdetés

 

Gyakorlótesztek: feladatlapok megoldókulccsal

Válaszd ki, töltsd a feladatsort, mellyel készülni szeretnél. Csináld végig egy ültő helyedben, vagy vizsgarészenként, aztán ellenőrizd magad.

Angol

Euro A2 - Általános Belépőfok 

Euro B1 - Általános Alapfok

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok

EuroPro B1 - Üzleti szaknyelvi Alapfok

EuroPro B2 - Üzleti szaknyelvi Középfok

EuroPro C1 - Üzleti szaknyelvi Felsőfok


Német

Euro A2 - Általános Belépőfok 

Euro B1 - Általános Alapfok 

Euro B2 - Általános Középfok

Euro C1 - Általános Felsőfok


Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a hallásértés hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/ - valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. Ha az előző nem oldja meg a problémát, akkor jobb klikk és mentés. A letöltött mp3 fájlt bármelyik, a gépeden található médialejátszóval (pl. vlc) meghallgathatod.

Ha még több teszttel szeretnél gyakorolni

Az angol B1, B2, ProB2, C1 és német B2-es vizsgák mindegyikéhez találsz 3-3 teljes vizsgát, feladatsort tartalmazó tesztkönyvet (angolul: Practice Test Book, németül Testbuch). A legújabb tesztkönyv, amit szintén használhatsz, az Akadémiai Kiadónál megjelent Euro Angol c. tesztkönyv, benne 5 teljes próbavizsgát kínálva. Minden említett könyvet megrendelhetsz e-Shopunkban, vagy megtalálod őket minden vizsgahelyen.