Letölthető vizsgatesztek vizsgaleírással, megoldókulccsal

Kerülj közelebb egy kattintással a sikeres nyelvvizsgához!  

Töltsd le ingyenes vizsgatesztjeinket, és ismerd meg közelebbről, mi vár rád élesben! Megoldásukkor tartsd be az időkeretet, fontos tudni, mire mennyi időd lesz. Ki fog az is derülni, mi megy már jól, vagy mely feladattípusoknál kell még csiszolnod tudásodat. A nyelvvizsgák eredeti, teljes feladatsoraihoz ingyen letölthető hanganyag is tartozik, amit a mobilodon bárhova magaddal vihetsz.

Ellenőrizd saját eredményed!

A megírt gyakorlóteszteket a megoldókulcsok segítségével magad is kiértékelheted. Ha összeszámolod a pontjaidat, akkor látni fogod, hol tartasz a felkészülésben. Az éles vizsgák utáni eredményszámításról itt olvashatsz részletesen.

Tipp: Nyomtasd ki a vizsgafeladatokat!

A feladatlapokat és a válaszlapokat az összes feladattal kinyomtatva életszerűbben próbálhatod ki a vizsgát. Az Euroexam feladatok az élő vizsgán 3-4 oldalasak, így biztos, hogy a nyomtatott változatok jobban segítik formailag is a készülésed, és talán az időkeret betartásában is segít ez az apróság. 

Hirdetés

 

Gyakorlótesztek: feladatlapok megoldókulccsal

Válaszd ki, töltsd a feladatsort, mellyel készülni szeretnél. Csináld végig egy ültő helyedben, vagy vizsgarészenként, aztán ellenőrizd magad.

Angol

Euroexam A1 - Általános Minimumfok 

Euroexam A2 - Általános Belépőfok 

Euroexam B1 - Általános Alapfok

Euroexam B2 - Általános Középfok

Euroexam C1 - Általános Felsőfok

Euroexam Academic - Academic Felsőfok

EuroPro B1 - Üzleti szaknyelvi Alapfok

EuroPro B2 - Üzleti szaknyelvi Középfok

EuroPro C1 - Üzleti szaknyelvi Felsőfok


Német

Euroexam A1 - Általános Minimumfok 

Euroexam A2 - Általános Belépőfok 

Euroexam B1 - Általános Alapfok 

Euroexam B2 - Általános Középfok

Euroexam C1 - Általános Felsőfok


Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a hallásértés hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/ - valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. A Flash Player telepítését követően engedélyezd azt a böngésződben.

3. Ha az előző nem oldja meg a problémát, akkor jobb klikk és mentés. A letöltött mp3 fájlt bármelyik, a gépeden található médialejátszóval (pl. vlc) meghallgathatod.

Ha még több teszttel szeretnél gyakorolni

Az angol A2, B1, B2, ProB2 és C1, valamint a német B2 és C1-es vizsgák mindegyikéhez találsz 3-3 teljes vizsgát tartalmazó tesztkönyvet (angolul: Practice Test Book, németül Testbuch). A legújabb tesztkönyv, amit szintén használhatsz, az Akadémiai Kiadónál megjelent Euro Angol c. tesztkönyv, benne 5 teljes próbavizsgát kínálva. Minden említett könyvet megrendelhetsz e-Shopunkban, vagy megtalálod őket minden vizsgahelyen.