Készen állsz?

Az Euroexam egyik legnagyobb előnye, hogy mielőtt  letennéd a vizsgát, tesztelheted magad! Honlapunkon megtalálod az angol és a német nyelvvizsga több eredeti, ingyenesen letölthető feladatsorát, melyekkel felmérheted tudásszintedet. 

Ne feledd: 
A letölthető nyelvvizsga tesztek első sorban arra alkalmasak, hogy a vizsgát eredeti vizsgafeladatokon keresztül is megismerd és persze, hogy meglévő tudásod kipróbáld. Ha ezek után úgy látod, hogy helye van még gyakorlásnak, módszeres felkészülésnek akkor honlapunkon ehhez is találsz segítséget.

A Heti Gyakorlófeladatok oldalon hetente találsz újabb nyelvvizsga feladatokat, külön fórumtopikban konzultációs lehetőséggel.

Idén ingyenesen végezheted el az Euroexam hat hetes online felkészítő tanfolyamát is. Itt nem csak felkészítő és gyakorlófeladatokat kapsz minden héten, hanem emellett nyelvtanárok közvetlenül is segítik felkészülésed.

On-line könyvesboltunkban és a vizsgahelyeken további gyakorlóteszteket és speciálisan a nyelvvizsgára felkészítő tankönyveket kínálunk. Ezekkel biztosra mehetsz, ráadásul nyugodtabban vághatsz neki az éles nyelvvizsgának!

Tovább a nyelvvizsga feladatok részletes leírásához  >>

Tovább a letölthető nyelvvizsga feladatsorok oldalra   >>