Májusi vizsgák bizonyítványai

 

 

 

 

A 2011 májusában letett és a célzott szinten és típusban sikeres vizsgák bizonyítványai jövő hét szerdától, vagyis június 22-től, átvehetők az adott vizsgaszervezőnél. Ha tehát komplex vizsgára jelentkeztél és sikerült a komplex vizsga (és nem csak egy része), akkor nem kell tovább várnod a bizonyítványra. Ugyanígy azoknak sem, akik külön szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült. A felvételizőknek így bőven van idejük leadni a hiánypótláshoz szükséges adatokat.

Azok a vizsgázóink, akiknek azonban csak a komplex vizsga egy része lett sikeres, itt a honlapon tudják majd meg az átvétel pontos időpontját.

A felesleges "körök" elkerülése érdekében kérjük, hogy a bizonyítvány átvétele előtt győződj meg arról, hogy van-e nálad személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány illetve szükség esetén meghatalmazás. Fontos az is, hogy a vizsga szervezőjénél keresd a bizonyítványodat. Vizsgapartnereinkről itt találsz áttekintést. Ha mégis elbizonytalanodsz, nyugodtan érkelődj telefonon az átvétel pontos helyéről.