Neked melyik vizsgatípus felel meg?

Az Euroexam népszerűségének egyik fontos oka, hogy szabadon választhatsz, egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél-e tenni. A kétnyelvű vizsgák sokat bírált Fordítás része helyett az Euroexam vizsgák kétnyelvű változata az életszerűbb, érdekesebb Közvetítés feladatokat tartalmazza.

 Az egy- és kétnyelvű vizsgára jelentkezők az írásbelin és a szóbelin együtt vesznek részt.  A közös vizsgarészek pontozása és értékelése is megegyezik. 

Az egynyelvű vizsgáról részleteket itt olvashatsz >>


Általános és üzleti nyelvvizsgák

Az angol és német Euroexam nyelvvizsga az általános nyelvtudást értékeli. Ezt várják el a felvételiken a pluszpontokért, és a legtöbb egyetem, főiskola ezt követeli meg az államvizsgához is.

Több intézmény ma már előír üzleti szaknyelvvel bővített vizsgát a diplomához.  Az itt tanulóknak, ide készülőknek ajánljuk az EuroPro angol nyelvvizsgát, mely a szakmai, üzleti célú angoltudást (English for Business and Professional Purposes) értékeli, és üzleti szaknyelvi bizonyítványt ad.

Újdonság, hogy 2010-től az angol és német Euroexam nyelvvizsga után már az angol EuroPro vizsga is letehető egynyelvű változatban!

Részvizsgát is tehetsz

Elsőre nem sikerül a teljes vizsgán megfelelni? Sikeres írásbeli vagy szóbeli vizsga esetén államilag elismert bizonyítványt kapsz. Az Euroexamnél jelenkezhetsz külön szóbeli vagy külön írásbeli vizsgára is.

A szintekről részletesen itt olvashatsz >>