Nekivágnál a világnak?

Nekivágnál a világnak?

Vagy inkább itthon próbálsz szerencsét? Szörfoktató lennél Balin, vagy barista Londonban, fotóművész Budapesten? Amire biztosan szükséged lesz, az a kitartás, nyelvtudás és a megfelelő papírok.

De a papírnál is fontosabb, hogy mi azt mérjük, miként tudsz megfogalmazni egy jelentkező levelet egy egyetemi képzésre, hogy reklamálj egy boltban, ha elromlott a laptopod, miként beszélgess választékosan a külföldi barátaiddal, vagy hogyan tudod megtalálni egy szövegben a kulcsinformációkat. A kommunikáció sikerének mércéje ugyanis, hogy mennyire tudjuk tartalmilag és stílusában is jól megformálni saját mondanivalónkat, illetve megérteni partnerünket.

Az Euroexam nyelvvizsgával tehát a hétköznapi életben felmerülő problémákra, helyzetekre, kommunikációra készülhetsz fel (ezt tükrözik az értékelési kritériumaink is). A nyelvhelyesség fontos ugyan, de a nagyobb hangsúly a kommunikációs helyzetekben elért eredményességen van.

Ha felvételizel, diplomázol, vagy állást keresel,...

...felvételihez, diplomához, karrierhez, ma nélkülözhetetlen az államilag elismert nyelvvizsga. Az Euroexam bizonyítványt teljes értékű angol ill. német nyelvvizsgaként használhatod felvételinél, diplomához, és természetesen álláskeresésnél is. Siker esetén nemzetközi bizonyítványt is kapsz angol vagy német nyelven. A vizsgák szintjei megegyeznek a "Közös Európai Referenciakeret" (KER, vagy az angol rövidítés szerint CEF) egységesen megállapított nemzetközi szintrendszerével.

Ha kíváncsi vagy valódi tudásodra,...

...az Euroexamre készülők a vizsga előtt bármikor tesztelhetik magukat. A honlapon ingyen letölthető próbavizsga feladatsorok, és felkészülési tippek várnak, e-Shopunkból pedig beszerezheted a felkészítő teszt- és tankönyveket. Mellettük egy ingyenes online felkészítő tanfolyamot is igénybe vehetsz, így saját időbeosztásodhoz igazodva, profi szakmai segítséggel készülhetsz intenzíven a nyelvvizsgára. Regisztrálj a tanfolyamok oldalán, és vágj bele a nemzetközi díjjal elismert elearning kurzusba, ami nem csak arra jó, hogy kipróbáld magad, de segít a leghatékonyabb vizsgatechnikák elsajátításában is. Így a vizsgán a maximumot hozhatod ki magadból.

Ha egy díjnyertes vizsgát szeretnél,...

...az Euroexam sikerét jelzi, hogy már 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat. 2011-ben pedig online felkészítő tanfolyamával - egyedülálló módon - másodszor is kiérdemelte a rangos Európai Nyelvi Díjat.

Ha a fentieken túl is lenne kérdésed, küldd el az info@euroexam.org címre, vagy vesd fel őket a Fórumunkon.

Vágj bele a felkészülésbe!