Nekivágnál a világnak? | Euroexam

Nekivágnál a világnak?

Nekivágnál a világnak?

Vagy inkább itthon próbálsz szerencsét? Neked mi az álmod? Szörfoktató lennél Balin, vagy barista Londonban, fotóművész Budapesten? Amire biztosan szükséged lesz, az a kitartás, nyelvtudás és a megfelelő papírok.

De a papírnál is fontosabb, hogy mi azt mérjük, miként tudsz megfogalmazni egy jelentkező levelet egy egyetemi képzésre, hogy reklamálj egy boltban, ha elromlott a laptopod, miként beszélgess választékosan a külföldi barátaiddal, vagy hogyan tudod megtalálni egy szövegben a kulcsinformációkat. A kommunikáció sikerének mércéje ugyanis, hogy mennyire tudjuk tartalmilag és stílusában is jól megformálni saját mondanivalónkat, illetve megérteni partnerünket.

Az Euroexam nyelvvizsgával tehát a hétköznapi életben felmerülő problémákra, helyzetekre, kommunikációra készülhetsz fel.  (Jól tükrözik ezt a megközelítést az Euroexam értékelési kritériumai.) A nyelvhelyesség fontos ugyan, de a nagyobb hangsúly a beszéd- vagy más kommunikációs helyzetekben elért sikeren van.

Ha felvételizel, diplomázol, vagy állást keresel,...

...felvételihez, diplomához, karrierhez, ma már nélkülözhetetlen az államilag elismert nyelvvizsga. Az Euroexam nyelvvizsgákat teljes értékű angol ill. német nyelvvizsgaként használhatod a felvételinél, a diplomához, és természetesen elfogadják álláskeresésnél is. Az Euroexam nemzetközi bizonyítványt is ad angol, illetve német nyelven, és a vizsga szintjei megegyeznek a "Közös Európai Referenciakeret" (KER, vagy az angol rövidítés szerint CEF) egységesen megállapított nemzetközi szintrendszerével.

Ha kíváncsi vagy valódi tudásodra,...

...az Euroexam egyik fő előnye, hogy a vizsga előtt bármikor  tesztelheted magadat. Honlapunkon ingyenesen letölthető próbavizsga feladatsorok, és felkészülési tippek várnak. E-könyvesboltunkban beszerezheted a nyelvvizsgákra felkészítő tankönyveket és tesztgyűjteményeket. Ezek mellett ingyenes online elearning tanfolyamot is igénybe vehetsz, mellyel kötöttségek nélkül, saját időbeosztásodhoz igazodva, profi szakmai segítséggel készülhetsz intenzíven a nyelvvizsgára. Csak regisztrálnod kell a tanfolyamok oldalán, és máris belevághatsz a nemzetközi díjjal kitüntetett online felkészítő kurzusba! A tanfolyam nem csak arra jó, hogy kipróbáld magad, de segít a leghatékonyabb vizsgatechnikák elsajátításában is, hogy a vizsgán a maximumot hozd ki magadból.

Ha egy díjnyertes vizsgát szeretnél,...

...az Euroexam sikerét jelzi, hogy már 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat. 2011-ben pedig online felkészítő tanfolyamával - egyedülálló módon - másodszor is kiérdemelte a rangos Európai Nyelvi Díjat.

Ha a fentieken túl is lenne kérdésed, küldd el az info@euroexam.org címre, vagy vesd fel őket a Fórumunkon.

Vágj bele a felkészülésbe!