Nyelvvizsga & több szabadidő

Végeztünk egy kis fejszámolást: 2.629.845 PERC, azaz körülbelül 5 év, összesen ennyit spóroltak meg vizsgázóink 5 év alatt azzal, hogy 45 perccel rövidebben vizsgáztak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mostantól nem kell tanulnotok, de minden sokkal egyszerűbb és gyakorlatiasabb lett.

Mitől lett rövidebb a vizsga?  

Kizárólag a valódi kommunikációt hagytuk meg, minden mást kiirtottunk, hiszen a drága időnkből mi magunk is csak olyan tevékenységekre áldozunk, ami valóban hasznos. Azért érdekes volt eljátszani a gondolattal, mit csinálhatnátok / csinálnánk mi ennyi idővel - bár ez egy világkörüli úthoz is túl sok szabadidő.

Álmodozásunk eredménye itt látható, talán te is inspirálódsz wink

 

Mit jelent mindez a rövidség a gyakorlatban? #rovidebbnyelvvizsga

Azt, hogy közel 45 percet csíptünk ki a vizsgáinkból azzal, hogy a nyelvtant és szókincset mérő feladatokat kivettük. Pontosan 2 óra 15 perc alatt tudhatod le így az Olvasásértés, Íráskészség és Hallásértés részeket, köztük egy szünettel. Nem kétséges, a baráti rövidségű írásbeli részek után a délutáni szóbelire is több energiád marad.

45 perccel rövidebb a nyelvvizsga!

Ha a fentieken túl is lenne kérdésetek a vizsga hosszát, tartalmát illetően, nyugodtan küldjétek el őket az info@euroexam.org címre, vessétek fel őket a Fórumunkon vagy látogassatok el az egyszerűsített nyelvvizsgáról szóló oldalra!