Vizsgázók és szakemberek véleménye az Euroexam angol és német nyelvvizsgákról

Megvan, ráadásul 76 %!!! Így már nyugodtabban alszom.
És gratulálok a vizsga szervezőinek, nagyon színvonalas volt. Ráadásul az eredmények a vártnál hamarabb megérkeztek, ha jól számolom 15 munkanap alatt. Még az érettségi is jó lett. Nagyon örülök.  
Üdv: Electron  
(bejegyzés az Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon)

 

Volt szerencsém 3 hetet Angliában tölteni pár éve és tapasztalatból mondom, hogy ez a vizsga sokkal életszerűbb, hasznosabb, mint társai...

Peti
(bejegyzés az
Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon)

„Az Euro változatos, érdekes vizsga, kitűnő szervezés és körülmények. Választható egynyelvű opció. Stabil vizsga, nemzetközileg elismert szervezet fejlesztése..."
Melyik nyelvvizsgát válaszd? www.angolnyelvtanitas.hu

„Szerintem buli volt. Ahogy írtuk, egyre jobban belejöttem, a végén a szóbeliről alig akartam kijönni. Egyedül az volt rossz, hogy 15 perc után, nyekk, vége volt. Pedig még nagyon akartam mondani...”

Mátyus Máté, tanuló, 17

Hogy érdemes készülni? Szerintem videónézés felirattal (angollal), levélírás unalomig és speaking mindenkivel angolul (anyám is néha bolondnak nézett ha angolul beszéltem hozzá):D

Babyke  
(bejegyzés az
Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon)

"... Nincs görcsölés a felkészülés során, értelmes dolgokat kell csinálni. A legfontosabb, hogy a diákok pontosan tudják, mi lesz a vizsgán, nincsenek kínos meglepetések."

Horváth Gábor, nyelviskola-igazgató, Pécs

Teljesen egyetértek Judyval. Győrben hasonló volt a helyzet... az embernek nehezére esett kijönni a szóbeliről, és az írásbelin sem idegesítettek a mászkálással meg az állandó sasolással :):):)

Orsi
(bejegyzés az
Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon)

:D Nekem ösmét nem sikerült! De legalább jó fejek voltak! Semmi para, megalázó/lenéző mosoly! Ez egy igazán rendes csapat!

Pio
(bejegyzés az
Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon)

Köszönöm euroexam a tippeket, nagyon hasznosak. Nagyon meglep a közvetlenségnek és segítőkészségnek ez a formája, máshol minimum csatlakoznom kellene "életem egyetlen lehetősége-klubhoz" vagy fizetnem, hogy az ember kapjon néha 1-2 jó szót, szóval köszönöm

Csangoh  
(bejegyzés az
Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon)

Speaking meg nagyon különleges. Amennyire féltem tőle, annyira tökéletes lett. A vizsgáztatók jófejek, ha visszakérdeztél társalgás közben készséggel válaszolgattak, egyedül az utolsó feladatban, a vitában nem remekeltem... Ennek ellenére az egész nyelvvizsgát élveztem, de szerintem újra találkozunk júniusban.

Dani
(bejegyzés az
Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon)

Yupeeeeeeeeee! Úgy látszik, eléggé lebecsültem magam. Meglett nekem is! 81 % !!!!! Mégsem vagyok olyan béna, és ezek szerint tényleg igaz, hogy rosszabbnak érezzük, mert a listeningre meg nem mondtam volna hogy meglesz a 40 % és 62 lett, az lett a legrosszabb. És nem fogjátok elhinni, de a Speakingem 100 % lett! Hurráááááááá! Gratula mindenkinek, akinek meglett, és további bíztatás a sikerteleneknek.
Huhhhhh, ez jó kör volt!

Orsi
(bejegyzés az Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon
)

Vissza a főoldalra