Zéró nyelvtanozás, 100% valóság

Zéró nyelvtanozás, szótárhasználat bármikor, ráadásul pontosan azzal a nyelvvel találkozol a vizsgákon, ami az utcán is szembejön, – ezek jellemzik az Euroexam International nyelvvizsgáit. Magyarországon honosítani sem kell, helyből elfogadják mindenütt, külföldön pedig magabiztosan használhatod a tudásodat.

Az életszerű nyelvtudás nagyköveteként az Euroexam International három kontinens 25 országában garantálja, hogy vizsgázói az értékes papír mellett valódi nyelvtudással vágjanak bele álmaik valóra váltásába.

 

Mit várnak tőlem a vizsgán?

Az Euroexam International maximális gondot fordít a vizsgakövetelmények átláthatóságára és a sikeres felkészülés támogatására. Nyelvtanulók és felkészítő tanáraik egyedülálló részletességgel követhetik nyomon a vizsgák követelményeit és értékelését. Részletes útmutatók, kész mintaszövegek, gondosan összeállított felkészülési tippek minden egyes vizsgafeladathoz. Mindez már magyarul is elérhető az Euroexam International regionális honlapján.

„Magas fokú vizsgabiztonság és átlátható értékelési eljárások.
Az Euroexam International megbízható, professzionális nemzetközi szervezet”

ICC Accreditation, Quality Assurance Report, 2018

 

Ingyenes online tanfolyam a vizsgára szabva?
Nemcsak Magyarországon egyedülálló.

Több mint százezer elégedett felhasználó és nemzetközi díjak bizonyítják az Euroexam International egyedülálló, ingyenes online felkészítő programjának eredményességét. A legnagyobb tapasztalattal rendelkező felkészítőtanárok személyi edzőként kisérik végig a sikeres felkészülést. Ingyenesen.

 

Mielőtt elmegyek nyelvvizsgázni, tudnom kell,
van-e esélyem!

Használd ki az Euroexam International innovációinak előnyeit, járj mindig két lépéssel a többiek előtt! Próbavizsgázz online, otthonról! Az új számítógépes próbavizsgák nemcsak azt mutatják meg hitelesen mire számíthatsz éles helyzetben, de azt is megtudod, mire kell még gyúrnod a biztos sikerhez.

„Az Euroexam tesztleírásai kivételesen alaposak és minden részletükben szigorúan megfelelnek az európai követelményeknek valamennyi vizsgaszinten.”

Rob Williams, University of Westmister

 

Külföldön folytatnád?

A Euroexam Study Travel személyre szabott külföldi nyelvtanfolyamai segítségével többszáz izgalmas helyen készülhetsz a nyelvvizsgára és vághatsz bele akár egy új nyelv tanulásába is. A Euroexam International go2uni programjától pedig minden segítséget megkapsz, hogy felkészülten vágj neki külföldi egyetemi felvételidnek. Mostantól ráadásul akár az új Euroexam Academic vizsgán is bizonyíthatod nyelvtudásod a felvételihez vagy éppen a diplomához.

„Az Euroexam C1 vizsga a nyelvi készségeket megbízhatóan méri és megfelel a nemzetközi egyetemi felvételi nyelvi követelményeknek.”

UK NARIC (National Agency for the Recognition of International Qualifications) Evaluation Report, 2018