Vissza a Blog főoldalra

Készen állsz a diplomamentésre? Nyomj egy szintfelmérőt!

Miért kéne most szintfelmérned, ha jelentkezéskor úgyis vár rád egy B1-es teszt?

Mert augusztusban igazi versengés lesz a helyekért. Azok kerülnek be az 1333 helyre, akik az elsők közt jelentkeznek, és a nyelvtudásuk, készségeik elérik a B1-es szintet (a versenyhelyzetről annyit, hogy ma 92 ezernél is többen vannak diploma nélkül nyelvvizsga hiányában).

Tehát, nem elég csak jelentkezned augusztus közepén, de a folyamat része lesz a B1-es szitfelmérés is. Ezért is fontos, hogy a vágyott nyelvvizsga bizonyítvány megszerzéséhez elengedhetetlen tanfolyamot megelőző éles szintfelméréskor meg tudj felelni az elvárásoknak. Az kerül be a Diplomamentő II. programba, akinek a nyelvi szintje alapján reális a majdani B2 elérése.

No stressz!

Az előzetes szitfelmérést minden stressz nélkül bevállalhatod, most nincs tét, csak az fontos, hogy figyelj az utasításokra, tartsd be az időkereteket!

A hivatalos szintfelmérésen egy B1-es teszttel fogják mérni, hol tartasz. Ha egy ideje nem jársz órákra, vagy nem mérte fel senki a szintedet, jó, ha 1-2 hónappal a megmérettetés előtt - várhatóan augusztusban nyílik meg a jelentkezés és szitfelmérés lehetősége -, az Előzetes szintfelmérő segítségével hiteles képet kapsz pár feladaton keresztül, hogy milyen közel vagy távol van az a B1 szint.

Milyen feladatok várnak rád?

Az Előzetes szintfelmérőben 1-1 olvasásértés, nyelvhelyesség-szókincs, és hallásértés feladattal mérheted magad. Mindössze 35 perc alatt felmérheted tudásodat. Mindegyik feladat ikszelős, hogy a szövegekre és a magára a feladatra koncentrálhass. Aztán a megoldókulccsal kiszámolod az eredményedet, és a megadott magyarázatok támpontot adnak, hogy mennyi munka vár még addig, hogy az igazi szintfelmérőn elérd a megfelelő szintet.

Ha többet szeretnél gyakorolni,...

...akkor töltsd le a teljes B1-es angol vizsgánkat, vagy a német B1-est, és csináld végig minden feladatukat.

Legyél képben minden pillanatban!

  • Kövess minket honlapunkon, FB oldalunkon, és olvasd hírlevelünket, ahol folyamatos tájékoztatunk a diplomamentős hírekről! Ezekből tájékozódhatsz, hogy hol várnak majd rád ingyenes, Euroexam vizsgákra felkészítő tanfolyamok szeptembertől.
  • A jelentkezést az OFA Diplomamentő II. oldalán augusztusban kell majd benyújtanod. Mind a pályázathoz, mind az ideális intézményválasztáshoz, sőt a képzések alatt is folyamatosan segítséget kapsz majd tőlünk.
0
Hozzászólás