Vissza a Blog főoldalra

Nehogy lemaradj: áprilisi Euroexam B2 angol nyelvvizsga a láthatáron!

Érettségi előtt állsz? Nyelvvizsgát is tennél? Nem akarsz mindent az utolsó pillanatra hagyni? Ha nem feltétlenül úgy döntesz, hogy mindent egy lapra téve májusban próbálsz nyelvvizsgázni és érettségizni egyszerre, itt a soha vissza nem térő lehetőség: Euroexam B2-es (középfokú) angol nyelvvizsga április 13-án!

Teher alatt nő a pálma, mondják, de minek összezsúfolni mindent egy időpontra, ha van más lehetőség is? Ne terheld túl a saját rendszeredet azzal, hogy mindent egy lapra téve fel, májusban egyszerre nyelvvizsgázol és érettségizel! Sokat akar a szarka... meg aztán: jobb a békesség!

Ha már amúgy is úgy döntöttél, hogy nyelvvizsgázol még májusig, van egy jó hónapod, hogy intenzív felkészülés mellett bátran belevágj az Euroexam B2-es angol nyelvvizsgájába: a jelentkezési határidő március 22., a vizsga időpontja pedig április 13. A felkészüléshez, gyakorláshoz bőven találsz letölthető teszteket, ingyenesen letölthető audio fájlokat is.

Kellő eltökéltség  és erős hajrá mellett egy intenzív edzésterv is rendelkezésére áll azoknak, akik az áprilisi vizsgaidőpontra való felkészülésre hajtanak.

TELC helyett Euroexam, április helyett május

Jó tanács azoknak, akik esetleg eddig a TELC nyelvvizsgára gyúrtak, de februárban lemaradtak az utolsó lehetőségről: válasszák a TELC-hez leginkább hasonlító Euroexam nyelvvizsgát! Az áprilisi vizsgalehetőség előttük is nyitva áll!

Persze, ha esetleg mégis inkább a májusi nyelvvizsgára gyúrsz, az sem rossz választás – különösen, ha előbb jelentkezel. Hogy miért? Mert az a tapasztalat, hogy a jelentkezést követően megtáltosodik az ember: előkerül ugyanis a motiváció. Hirtelen lesz tétje a munkának, lesz kedved tanulni és készülni, no és persze, bőven van még időd arra, hogy belevágj valamelyik edzéstervünkbe, vagy hogy elvégezd az ingyenes online felkészítőnket – sőt emellett bőséges mennyiségű anyagot és segítséget találsz még a honlapunkon ahhoz, hogy sikerrel vegyed a májusi kanyart! A Nyelv és Tudomány nevű szaklap szerint egyenesen az Euroexamnél találod a legtöbb segédanyagot.

0
Hozzászólás